top of page

Er is onlangs een verwijzingssysteem in de applicatie geïntegreerd, waarmee u punten kunt verdienen wanneer u uw vrienden over Feelin vertelt. 

SPONSORING

Op het profieltabblad van de bijgewerkte versie van onze applicatie vindt u de functie "Nodig een vriend uit". Daar kunt u de link kopiëren of rechtstreeks delen via andere berichtentoepassingen (zoals Messenger, WhatsApp enz.).

 

Door de link te delen, ontvangen al je vrienden een bericht waarin ze worden uitgenodigd om de Feelin-app te installeren en de gedeelde link te gebruiken. 

Je vrienden ('referrals') ontvangen direct na aanmelding 50 punten. U als verwijzer ontvangt een melding wanneer de door u gedeelde link is gebruikt.

 

Wanneer een van je vrienden 400 punten heeft bereikt, ontvang je 100 punten. U kunt ook de voortgang van uw vrienden volgen: als 'in behandeling' wordt weergegeven, heeft uw vriend in kwestie de drempel van 400 punten nog niet bereikt.  

Helaas is het aantal verwijzingen waarvoor u de 100 punten kunt ontvangen, vanwege het misbruik van dit systeem en de niet-naleving door sommige gebruikers van onze algemene voorwaarden, momenteel beperkt tot uw eerste vijf verwijzingen die 400 punten hebben bereikt._cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_

bottom of page